quant a…


Què voleu que us digui… a mi mai m’ha agradat sortir a les fotografies.

Tot i que algun dia m’hi veureu en alguna, no m’agrada sortir-hi, això si, m’agrada molt fer-les! I ho reconec, no en sé, però el més important és que intento aprendre’n i intento que la foto següent sigui molt millor que l’anterior. A vegades ho aconsegueixo, però molt sovint no. Ja ho comprovareu. M’agradarà que ho valoreu i sobretot, que ho comenteu. Segur que em serà de gran ajuda per aprendre’n dia a dia.

Com veureu, aquestes fotografies no són res de l’altre món. Simplement un petit recull de per allà on passo i el que veig. Hi ha una mica de tot i poc de res.

Tot i que desitjo que sí, no sé si aquesta pàgina arribarà molt lluny, però de moment i el més important de tot, és que ja m’ha servit per aprendre i per seguir aprenent. I no només a aprendre a fer fotografies, sinó també, a endinsar-me en aquest meravellós món de la creació de pàgines web. Fins ara mai m’havia atrevit a posar-me darrere la pantalla i començar a remenar entre codis i caràcters, però gràcies a aquest projecte (i als que m’han ajudat quan m’he quedat encallat), ara ja puc dir que hi entenc una mica més del que mai m’hauria arribat a imaginar.

Gràcies a tots per les vostres visites. Espero que us sentiu a gust en aquest espai i que el pugueu gaudir tant com he gaudit jo creant-lo.

No us vull entretenir més, benvinguts a l’estenedor.com !

Recorda que pots seguir l’estenedor a flickr, twitter i facebook.

I si t’agrada la web, no dubtis ens recomanar-ho a google +!